elektrosek elektrosek

Rreth Nesh

Elektrosek është ngritur mbi themele të forta, të përbëra nga besimi i klienteve tanë dhe i ndërtuar nga bashkëpunimi me liderat botërorë në fushën e Sigurisë.

Prej më shumë se 10 vjetësh operojmë në sektorin e Sigurisë Elektronike, duke ndërtuar një staf profesionistësh të kualifikuar në zgjidhjet e problemeve të sigurisë.
Detyra jonë është të japim zgjidhje profesionale në këtë sektor, duke filluar që nga zgjedhja e sistemit që keni nevojë, deri në planifikim dhe implementim.
Duke bashkëpunuar me markat më prestigjoze, ne ju ofrojmë një gamë të gjerë produktesh dhe sistemesh.
Elektrosek është i gatshëm në cdo moment të japë zgjidhje të personalizuar për problemin tuaj të sigurisë, CILIDO QOFTË AI, duke filluar nga Kamerat e Sigurisë dhe duke vazhduar tek Sistemet e Alarmit. Këto dy kategori janë shumë të rëndësishme, pasi jane te lidhura ngushte me jeten, familjen dhe biznesin tuaj.

Të gjitha produktet dhe sistemet tona mund ti shikoni ne këtë faqe duke vizituar dyqanin online ose për më shumë detaje mund të na kontaktoni në info@elektrosek.com ose na vizitoni në ambjentet tona.

Shërbimet

Pse ne?

Sepse Elektrosek ju ofron produkte nga liderat botërorë në fushën e sigurisë, me një sherbim profesional nga staf me eksperiencë shumëvjecare dhe certifikime ndërkombetare.

elektrosek

Eksperiencë Shumëvjecare.


Të angazhuar me pergjegjësi të plotë dhe standarte europiane.


Produktet më bashkëkohore.


Stafi i Certefikuar.


Stafi i kualifikuar dhe specializur në mardhëniet me klientin.


Shërbim i shpejtë.


5000

Klientë mbi...

6000

Projekte mbi...

20

Forcë punëtore

Punët Tona

elektrosek
elektrosek
elektrosek
elektrosek
elektrosek
elektrosek
elektrosek
elektrosek
elektrosek
elektrosek
elektrosek
elektrosek
elektrosek
elektrosek

Certifikimet

Klientët

Partnerët