info@elektrosek.com +355 69 703 3333

KronosNET

Platforma për menaxhimin e sistemeve të sigurisë.

Rreth

KronosNET

Me programin e monitorimit të alarmeve KronosNET, transformoni ose ndërtoni një qendër të re monitorimi. Krijoni shërbime moderne sigurie, përtej monitorimit te një paneli alarmi, me video, GPS, kontrolli i grupeve te gatshme, kontrolli të pajisjeve CCTV, kontroll të pajisjeve teknike dhe butonave te panikut. Programi automatizon detyrat e qendrës operative.

Monitorimi i sistemeve të sigurisë.

KronosNET është një program desktop-i, pra ai instalohet paraprakisht ne qendrat monitoruese me infrastrukturen aktuale te tyre. Ju do të keni kontroll të plotë, 100%!

Mund të kryeni menaxhim të plotë dhe të automatizuar të një salle operative, përfshirë shërbimet e kërkuara nga industritë, klientët tregtarë dhe ata të thjeshtë (rezidencial). Përveç kësaj, përfshihen të gjitha shërbimet, si: alarme, video, alarm zjarri, automjete, njerëz, roje, grupet e gatshme dhe mbikqyrja – të gjitha këto shërbime në një program të vetëm.

Zhvillimi i shpejtë dhe dinamik i KronosNET, i siguron qendrës monitoruese mjetet e përhershme për të përmirësuar proceset e vëzhgimit, për të krijuar zgjidhje dhe shërbime duke optimizuar funksionet dhe rritur rezultatet.

Të gjitha në një program

 • Monitorimi i Alarmeve
 • Mbikqyrje e pajisjeve GPS
 • Verifikim me video i alarmeve
 • Monitorimi i kamerave
 • Menaxhimi i shërbimeve teknike
 • Veprime Automatike (Operator Virtual)
 • Rritje e produktivitetit të sallës operative
 • Lehtëson krijimin e shërbimeve të reja dhe cilësinë e tyre
 • Kosto më të ulëta operative
 • Optimizoni burimet e kompanisë
 • Ai favorizon automatizimin dhe kontrollin e proceseve
 • Mbikqyrje e vazhdueshme, e qetë dhe e besueshme

Aplikimet

 • Salla operative të cdo madhësie.
 • Integrimi i monitorimit dhe shërbimeve të sigurisë.
 • Kontroll i qëndërzuar dhe qendra monitorimi private.
 • Monitorim i kamerave.
 • Integrimi me shumë salla operative.
 • Monitorimi i shërbimeve të ndryshme industriale.

Kontakt

Na Kontaktoni

Adresa

Rruga e Kavajes,perballe qendres"GLOBE" prane Poligonit ROGAT Tirane.

Email

info@elektrosek.com

Telefon

+355 69 703 3333


embedgooglemap.net