• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

SUPORTI TEKNIK

Warp Framework

Duke klikuar ketu ju do te shkarkoni programin Teamviewer i cili lejon tekniket tane te futen ne PC tuaj online shpejt dhe nga larg.

Shkarko Teamviewer

GPS

Pagekit
Klikoni per te gjurmuar mjetin tuaj me GPS. Per te pare mjetin demo mjafton te logine me fjalekalim dhe perdorues elektrosek

CCTV

CCTV Monitoring

Duke klikuar ketu ju mund te login me username dhe fjalekalim demo per te pare video online te kamerave tona.

Login

Kontakte


Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile
355-69 6003333 / 355-69 7033333
Adresa Fizike
Rruga e Kavajes,perballe qendres"GLOBE" Tirane.

Programi Monitorimit


Per te ofruar sigurine maksimale ELEKTROSEK eshte e vetmja kompani ne Shqiperi qe ofron program profesional per monitorimin e sistemeve te alarmit, kamerave, gps, radiove te pershtatshme per SH.P.S.F

Klikoni ketu per me teper 

Orari Zyrtar

E hene - E shtune 9AM - 5PM E djele pushim