DS-2CD2685FWD-IZS

None
CCTV Kamera
Network Camera/8MP Pro Series

• Skan progresiv CMOS 1/2.5” • Rezolucion 3840 x 2160 • WDR 120 Db • Rezistente ndaj ujit dhe pluhurit • BLC/ DNR 3D/ ROI • Kodim Smart • Mundeson detektim fytyrash dhe analize sjelljesh