DS-2CD2T86G2-2I

None
CCTV Kamera
Network Camera/8MP Pro Series

• Imazhe me cilesi te larte me rezolucion 8 MP • Performance e shkelqyer ne drite te ulet • Teknologji WDR 120dB • Teknologji kompresimi eficente H.256+ • Reduktim I alarmeve false ne saje te klasifikimit te njerzve dhe makinave • Rezistente ndaj ujit, pluhurit • Distance IR 50/80 m IR • Ndertuar me material metali te plote