DS-2CD2183G0-I

KAMERA IP E BRENDESHME 8MPX DOME
CCTV Kamera
Network Camera/8MP Pro Series

• Imazhe me cilesi te larte me rezolucion 8 MP • Teknologji WDR 120dB • Teknologji kompresimi eficente H.256+ • Rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe vandalizmit • Ndertuar me material metali te plote