DS-2CD2T63G0-I5

KAMERA E JASHTME 6MPX I5
CCTV Kamera
Network Camera/6MP Pro Series

• Imazhe me cilesi te larte me rezolucion 6 MP • Teknologji kompresimi eficente H.265+ • Imazhe te qarta ne saje te teknologjise WDR 120 Db • Rezistente ndaj ujit dhe pluhurit • E ndertuar me material metali te plote