DS-2CD1343G0-I

None
CCTV Kamera
Network Camera/4MP

• Imazhe me cilesi te larte me rezolucion 4 MP • Teknologji kompresimi eficente H.265+ • Imazhe te qarta ne saje te teknologjise WDR 120Db • Rezistente ndaj ujit dhe pluhurit • Exir 2.0: teknologji e avancuar infrared me distance te gjate IR • Teknologji DNR 3D