DS-7732NI-I4/16P (B)

None
CCTV Kamera
Video Recorder/Network Video Recorder

• Mund te lidhen deri ne 32 kamera me kanale IP • Kapacitet dekodimi deri ne 2-ch @ 12 MP/ 16-ch @ 1080p • Suporton 2 nderfaqe HDMI dhe 1 VGA • 4 HDD • Plug&Play • Suporton lloje te ndryshme kamerash si termike, ANPR etj. • Te dhena live te sakta edhe ne rast lidhje te dobet internet • Suporton regjistrim ne 2 linja per te kursyer kohe