DS-7632NI-I2/16P

DS-7632NI-I2/16P NVR 32 CH 16 POE
CCTV Kamera
Video Recorder/Network Video Recorder

• Mund te lidhen deri ne 32 kamera me kanale IP • Kapacitet dekodimi deri ne 2-ch @ 12 MP/ 16-ch @ 1080p • Suporton 1 nderfaqe HDMI dhe 1 VGA • 2 HDD • Plug&Play • Suporton lloje te ndryshme kamerash si termike, ANPR etj. • Te dhena live te sakta edhe ne rast lidhje te dobet internet • Suporton regjistrim ne 2 linja per te kursyer kohe