Elektrosek - DS-2CE12DFTPIRXOF28
DS-2CE12DFTPIRXOF28

• detektim PIR, drite alarmi te kuqe dhe blu, alarm audio • imazhe me ngjyra 24 ore • lente fokusuese 2.8mm • Drite suplementare e ngrohte ne largesi deri ne 40 m • Imazhe te qarta ne saje te teknologjise WDR • Teknologjia DNR 3D percjell imazhe te pastra dhe te mprehta • Rezistente ndaj ujit dhe pluhurit • video 4 ne 1 (TVI/AHD/CVI/CVBS)