DS-2CE16U1T-ITF

KAMERA E JASHTME 8MPX MINI
CCTV Kamera
Turbo HD Analog Camera/8MP

• Kamera me performance te larte 8 MP • Smart IR • Teknologji EXIR deri ne 30 m distance IR • Rezistente ndaj ujit dhe pluhurit • 4 ne 1 (TVI/AHD/CVI/CVBS)