Elektrosek - DS-2CE16H0T-IT5F
DS-2CE16H0T-IT5F

• Kamera me performance te larte 5 MP • Output HD analog me rezolucion deri ne 1080p • Smart IR • Teknologji EXIR deri ne 80 m distance IR • Rezistente ndaj ujit dhe pluhurit • 4 ne 1 (TVI/AHD/CVI/CVBS)