DS-2CE16H0T-IT3ZF

KAMERA E JASHTME VARIFOKALE 5MPX
CCTV Kamera
Turbo HD Analog Camera/5MP

• Kamera 5 MP • Kamera me lente fokusuese motorike 2.7-13.5 mm • Distance IR deri ne 40 m per imazhe te qarta naten • Rezistente ndaj ujit dhe pluhurit • Nje porte per 4 sinjale te ndryshueshme (TVI/AHD/CVI/CVBS)