DS-2CE16H0T-ITF

None
CCTV Kamera
Turbo HD Analog Camera/5MP

• Kamera me performance te larte 5 MP • Smart IR • Teknologji EXIR deri ne 20 m distance IR • Rezistente ndaj ujit dhe pluhurit • 4 ne 1 (TVI/AHD/CVI/CVBS)