Elektrosek - DS-2CE56H0T-IT3ZF
DS-2CE56H0T-IT3ZF

• Kamera me lente fokusuese motorike 2.7-13.5 mm • Distance IR deri ne 40 m per imazhe te qarta naten • Rezistente ndaj ujit dhe pluhurit • Nje porte per 4 sinjale te ndryshueshme (TVI/AHD/CVI/CVBS)