DS-2CE76H0T-ITMF

None
CCTV Kamera
Turbo HD Analog Camera/5MP

• Kamera me performance te larte 5 MP • Smart IR • Teknologji EXIR deri ne 30 m distance IR • Rezistente ndaj ujit dhe pluhurit • 4 ne 1 (TVI/AHD/CVI/CVBS)