DS-7332HQHI-K4

DVR 2MPX 32 KANALE
CCTV Kamera
Video Recorder/Digital Video Recorder

• 24 kanale dhe 4 HDD 1.5U DVR • Teknologji kompresimi efikase H.265 pro+ • Aftesi kodimi deri ne 1080p lite @ 15 fps • 5 sinjale inputi (HDTVI/AHD/CVI/CVBS/1P) • Mund te lidhen deri ne 48 kamera rrjeti • Suporton regjistrim POS