DS-7216HUHI-K2

DVR 5MPX 16 KANALE
CCTV Kamera
Video Recorder/Digital Video Recorder

• 16 kanale dhe 2 HDD 1U DVR • Teknologji kompresimi efikase H.265 pro+ • Aftesi kodimi deri ne 8MP @ 8 fps, 5MP @ 12 fps • 5 sinjale inputi (HDTVI/AHD/CVI/CVBS/1P) • Mund te lidhen deri ne 32 kamera rrjeti