DS-7208HUHI-K1

DVR 5MPX 8 KANALE
CCTV Kamera
Video Recorder/Digital Video Recorder

• 8 kanale dhe 1 HDD 1U DVR • Teknologji kompresimi efikase H.265 pro+ • Aftesi kodimi deri ne 8MP @ 8 fps, 5MP @ 12 fps • 5 sinjale inputi (HDTVI/AHD/CVI/CVBS/1P) • Mund te lidhen deri ne 16 kamera rrjeti