Elektrosek - DS-2CE16D0T-VFIR3F
DS-2CE16D0T-VFIR3F

• Kamera me lente fokusuese 2 MP • Lente 2.8-12 mm • Distance IR deri ne 40 m per imazhe te qarta naten • Rezistente ndaj ujit dhe pluhurit • Nje porte per 4 sinjale te ndryshueshme (TVI/AHD/CVI/CVBS)