DS-2CE17H0T-IT5F

None
CCTV Kamera
Turbo HD Analog Camera/5MP

Kamer e Jashtme me rezolucion 5MP Infrared deri ne 80m Rezistente ndaj ujit dhe pluhurit(IP67)