DS-KIS603-P(B)

None
Video Intercon
Video Intercon Kit

- Kit video citofoni IP - Me nje buton - I pershtatshem per shtepi dhe vila -Kiti perfshin DS-KV6113-WPE1 x1; DS-KH6320-WTE1 x1; PSU x2;