DS-7208HQHI-K1

DVR 2MPX 8 KANALE
CCTV Kamera
Video Recorder/Digital Video Recorder

• 8 kanale dhe 1 HDD IU DVR • Teknologji kompresimi efikase H.265 pro+ • Aftesi kodimi deri ne 1080p lite @ 15 fps • 5 sinjale inputi (HDTVI/AHD/CVI/CVBS/1P) • Mund te lidhen deri ne 12 kamera rrjeti