DS-2CE76H0T-ITMFS

None
CCTV Kamera
Turbo HD Analog Camera/5MP

- Rezolucion 5 MPX - Mikrofon i integruar - Transmeton audio permes kabullit coaxial - EXIR 2.0: infrared deri ne 30m - IP67 (kundra ujit dhe pluhurit) - 4 lloje sinjalesh (TVI/AHD/CVI/CVBS)