DS-K7P03

DS-K7P03 BUTON DALJE
Sisteme Akses Kontrolli
---

- Buton dalje & emergjence pa prekje - Ruajtje nga infeksionet dhe viruset - Dimensione(Gjatesi×Gjeresi×Lartesi): 86×86×25.7mm(3.39×3.39×1.01").