DS-KIS601

Kit Video Citofoni
Video Intercon
Video Intercon Kit

- Kit video citofoni IP - Me nje buton - I pershtatshem per shtepi dhe vila - Kiti perfshin DS-KV8102-IM x1 dhe KH6310-WL x1 -