DS-7732NXI-I4/4S

None
CCTV Kamera
Video Recorder/Network Video Recorder

• Mund te lidhen deri ne 32 kamera me kanale IP • Suporton dekodim formati video H.265+/H.265/H.264+/H.264 • Pamje live HD deri ne 12 MP • Kapacitet dekodimi deri ne 12-ch @ 1080 p • Rrjet frekuencash deri ne 256 Mbps • Nderfaqe HDMI(2) dhe VGA(1) • 4 HDD • E adaptueshme me kamera rrjeti te jashtme • Reduktim alarmi fals 4-ch nepermjet klasifikimit te njerezve dhe makinave