DS-9664NI-I8

NVR
CCTV Kamera
Video Recorder/Network Video Recorder

NVR 164 Karakteristika kyce: • H.265+/H.265/H.264+/H.264 formate video • Deri ne 64-ch IP inpute kamera • Deri ne 160/256Mbps te dhena te transferuara • Kompresimi H.265+ redukton efektivisht hapesiren e zene deri ne 75%. • Regjistrimi me 2 karta kursen te dhenat e transferuara • Mundeson output-e te pavarura HDMI dhe VGA • Output video HDMI deri ne rezolucion 4K • Deri ne 8 nderfaqe SATA per lidhje HDD • Suporton evente VCA te shumefishta • Ofron funksione si detektor VCA, ANPR dhe numerimin e njerzve • Ofron informacion POS ne pamje live dhe playback, dhe alarme POS • 2 vete-adaptuese 10/100/1000 Mbps nderfaqe Ethernet • Hik-Connect & DDNS per menaxhim te thjeshte rrjeti