DS-2CE16C0T-IRPF

DS-2CE16C0T-IRPF BULLET 1 MPX
CCTV Kamera
Turbo HD Analog Camera/1MP

• Kamera me performance te larte 1 MP • Output HD analog me rezolucion deri ne 720 p • Smart IR deri ne 20 m distance IR • 4 ne 1 (TVI/AHD/CVI/CVBS) • Rezistente ndaj ujit dhe pluhurit