DS-7616NXI-I2/4S

NVR 16KANALE 4 ACUSENSE
CCTV Kamera
Video Recorder/Network Video Recorder

• Mund te lidhen deri ne 16 kamera me kanale IP • Suporton dekodim formati video H.265+/H.265/H.264+/H.264 • Pamje live HD deri ne 12 MP • Kapacitet dekodimi deri ne 12-ch @ 1080 p • Rrjet frekuencash deri ne 160 Mbps • Nderfaqe HDMI dhe VGA • 2 HDD • E adaptueshme me kamera rrjeti te jashtme • Reduktim alarmi fals 4-ch nepermjet klasifikimit te njerezve dhe makinave