DS-2DE5220I-AE

IP SPEDOM PTZ 20 X 150 M 2MPX
CCTV Kamera
PTZ TURBO&IP 1.3 MPX,2 MPX,3 MPX,5MPX,8 MPX

• Rezolucion 2 MP, 1920 x 1080 • Zoom optik 20x, lente 4.7-94 mm • Detektim Smart • Kunder mjegulles • Distance IR 150 m • Rezistente ndaj ujit dhe pluhurit