DS-7608NXI-I2/8P/4S

NVR 8KANALE 8POE 4ACUSENSE
CCTV Kamera
Video Recorder/Network Video Recorder

• Mund te lidhen deri ne 8 kamera me kanale IP • Suporton dekodim formati video H.265+/H.265/H.264+/H.264 • Pamje live HD deri ne 12 MP • Kapacitet dekodimi deri ne 12-ch @ 1080 p • Rrjet frekuencash deri ne 80Mbps • Nderfaqe HDMI dhe VGA • 2 HDD • E adaptueshme me kamera rrjeti te jashtme • Nderfaqe Plug&Play • Reduktim alarmi fals 4-ch nepermjet klasifikimit te njerezve dhe makinave