DS-2AE4215TI-D

None
CCTV Kamera
PTZ TURBO&IP 1.3 MPX,2 MPX,3 MPX,5MPX,8 MPX

• Imazhe me cilesi te larte me rezolucion 2 MP • Performance e shkelqyer ne drite te ulet • Teknologji WDR 120 Db • Levizshmeria mundeson qe kamera te monitoroje zonat e interest • Distance IR deri ne 100 m • Rezistente ndaj ujit dhe pluhurit