DS-2CD2555FWD-IS

DS-2CD2555FWD-IS MINI DOME 5 MPX
CCTV Kamera
Network Camera/5MP

• Imazhe me cilesi te larte me rezolucion 5 MP • Teknologji kompresimi eficente H.265+ • Imazhe te qarta ne saje te teknologjise WDR 120 Db • Nderfaqe mikrofoni, audio dhe alarm ne brendesi • Rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe vandalizmit • E pershtatshme per hapesira te vogla