DS-2CD2543G0-IS

None
CCTV Kamera
Network Camera/4MP

• Imazhe me cilesi te larte me rezolucion 4 MP • Teknologji kompresimi eficente H.265+ • Imazhe te qarta ne saje te teknologjise WDR 120Db • Rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe vandalizmit • WI-FI (opsionale) • E pershtatshme per hapesira te vogla