IDS-7204HUHI-KI/4S

None
CCTV Kamera
Video Recorder/Digital Video Recorder

• Detektim fytyre me 1 kanal ose filter alarmi te rreme me 4 kanale • Suporton kompresim video H.256Pro+/H.256Pro/H.256 • Input video HDTVI/AHD/CVI/CVBS/IP • Input kamera maksimal 8/16 IP (deri ne 8MP) • Percjellje sinjali HDTVI deri ne 800 m per 1080p dhe deri ne 1200 m per 720p • Kapacitet HDD deri ne 10 TB