DS-7332HUHI-K4

DVR 32 KANALE 5MPX
CCTV Kamera
Video Recorder/Digital Video Recorder

• 32 kanale dhe 4 HDD 1.5U DVR • Teknologji kompresimi efikase H.265 pro+ • Aftesi kodimi deri ne 8MP @ 8 fps, 5MP @ 12 fps • 5 sinjale inputi (HDTVI/AHD/CVI/CVBS/1P) • Mund te lidhen deri ne 48 kamera rrjeti • Suporton regjistrim POS • Suporton menyren RAID qe ben te mundur te mos kete humbje te dhenash