Elektrosek - DS-2CE38D8T-PIR
DS-2CE38D8T-PIR

• Kamera kub PIR me performance te larte 2 MP • Detekton trupin njerezor ne saje te temperatures se trupit, duke kapur imazhe dhe ne drite te ulet deri ne 0.005 lux • Pamje te qarta me teknologji WDR 120Db • Teknologji DNR 3D • Teknologji EXIR 2.0 me distance IR 20 m • Mikrofon I brendshem I sigurt dhe ekonomik