• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Stafi :

I kualifikuar dhe specializuar per te qene sa me efektiv, bashkepunues dhe i gatshem per zgjidhjen e problemeve te

paraqitura me metoda qe respektojne korrektesine dhe seriozitetin reciprok ndermjet klientit dhe Elektrosek duke

perdorur menyra bashkekohore komunikimi me nivel te larte ne trajtimin e klientit.

Synimi :

Te arrijme te jemi partneri kryesor ne fushen e sherbimeve dhe produkteve te sigurise  per bizneset dhe pronat

private ne tregun Shqiptar, te cilat me nivelin e tyre te larte arrijne te vleresojne perfitimet e dukshme qe ofron Elektrosek

Kontakte


Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile
355-69 6003333 / 355-69 7033333
Adresa Fizike
Rruga e Kavajes,perballe qendres"GLOBE" Tirane.

Programi Monitorimit


Per te ofruar sigurine maksimale ELEKTROSEK eshte e vetmja kompani ne Shqiperi qe ofron program profesional per monitorimin e sistemeve te alarmit, kamerave, gps, radiove te pershtatshme per SH.P.S.F

Klikoni ketu per me teper 

Orari Zyrtar

E hene - E shtune 9AM - 5PM E djele pushim