• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

 • Elektrosek eshte e gatshme te angazhohet me pergjegjesi te plote dhe standarde europiane per sherbim sa me korrekt kundejt klientit.
 • Elektrosek merr persiper te ndihmoje klientet e saj nepermjet konsultave per cdo fushe qe ne mbulojme.
 • Elektrosek merr persiper te sherbeje 24 ore pa nderprerje ne rast te nje kerkese apo marreveshje speciale me klientet tane.
 • Me nje staf profesional prej 18 punonjesish Elektrosek premton angazhim maksimal per efikasitet me pozitiv te mundshem per klientin dhe shoqerine tone.
 • Me ane te zgjerimit ne sherbimet dhe produktet qe ne ofrojme Elektrosek synon qe se shpejti te arrije nje partneritet afatgjate me te gjithe bizneset shqiptare te cilat vleresojne kohen, energjine, kualitetin, dhe seriozitetin reciprok.
 • Ne rast se identifikoni nje verejtje specifike per kompanine tone, ne ju lutemi te na informoni ne menyre qe te marrim masa te menjehereshme.
 • Ne rast se ndiheni te fyer apo ofenduar nga nje punonjes specifik i kompanise Elektrosek, ju lutemi te na njoftoni menjehere dhe te faktoni kete veprim pasi Elektrosek premton marrjen urgjente te masave administrative kundrejt nje veprimi te kesaj natyre.

 

Kontakte


Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile
355-69 6003333 / 355-69 7033333
Adresa Fizike
Rruga e Kavajes,perballe qendres"GLOBE" Tirane.

Programi Monitorimit


Per te ofruar sigurine maksimale ELEKTROSEK eshte e vetmja kompani ne Shqiperi qe ofron program profesional per monitorimin e sistemeve te alarmit, kamerave, gps, radiove te pershtatshme per SH.P.S.F

Klikoni ketu per me teper 

Orari Zyrtar

E hene - E shtune 9AM - 5PM E djele pushim