Me poshte DVR Makine. Klikoni download specifikimet per te marre specifikimet teknike ne formatin pdf.

EL-E07

Download Specifikimet        Download CE

. E pershtatshme per te gjitha llojet e mjeteve personale si dhe taksi, autobuze, furgona, kamiona etj
. Eshte me permasa te vogla, shume e thjeshte per instalim dhe cinstalim dhe nuk pengon shikimin e shoferit.

 . Vendoset karta SD dhe mjafton te vendoset ne ushqim per te regjistruar.

. Regjistron ne te njejten kohe jashte mjetit si dhe brenda tij. ( ka 2 kamera nje qe shikon para dhe tjetra pas) 
. Pervec pamjes se kamerave DVR regjistron audio, levizjen e mjetit ne terren te cilen e shfaq ne harten google nepermjet gps dhe te dhena te tjera si shpejtesia e levizjes etj.
. Kendi frontal afersisht. 120 grade gjeresi. Kendi i pasem rreth 170 grade gjeresi.
. Levizja e mjetit ne terren regjistrohet dhe shfaqet ne google harte kur shohim videon.
. Ndjeshmeria e sensorit G mund te levizet ne varesi te rruges ku levizim.  Nese detektohet nje tronditje e madhe sistemi fillon nje regjistrim emerngjet te cilin e ruan pa mbivendosje te pamjeve.

Download Specifikimet        Download CE

Kontakte


Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile
355-69 6003333 / 355-69 7033333
Adresa Fizike
Rruga e Kavajes,perballe qendres"GLOBE" Tirane.

Programi Monitorimit


Per te ofruar sigurine maksimale ELEKTROSEK eshte e vetmja kompani ne Shqiperi qe ofron program profesional per monitorimin e sistemeve te alarmit, kamerave, gps, radiove te pershtatshme per SH.P.S.F

Klikoni ketu per me teper 

Orari Zyrtar

E hene - E shtune 9AM - 5PM E djele pushim