Me poshte sensoret pa tela. Prodhim CE


PTX50 - Sensore PIR
Sensore wireless levizje. Funksionon mbi bazen e rrezeve Infra te kuqe te cilat detektojne rrezatimin e krijuar nga trupi i njeriut. Sensori eshte i mbrojtur kundrejt sabotimin dhe punon me nje bateri 9V. Konsumon pak bateri. Eshte rezistent nga interferencat. Prodhim CE

Download Specifikimet         Download CE


CTX3H
Sensore magnetik mini. Gjeneron alarm ne rast te levizjes se magnetit. I pershtatshem per tu perdorur ne dyer ose dritare. Punon me bateri 9V. Sinjalizon ne rast te renies se baterise dhe ne rast te sabotimit. I pershtatshem per tu perdorur ne ambjete te brendhshme. Prodhim CE

Download Specifikimet         Download CE


MTS166
Sensore tymi wireless. Punon me nje bateri 9V. Sensori dergon sinjale panelit kur bie bateria si dhe gjeneron sinjal audio deri ne masen 85db ne rast detektimi te zjarrit. Sensori ka edhe nje buton Test/Silence i cili mund te shtypet ne rast gatimi dhe mund te mbaje te stopuar alarmin per 10min.  Prodhim CE. 

Download Specifikimet         Download CE


CTX3H
Sensore i ri bazuar ne nanoteknologji. Reset automatik. Gazet qe detekton jane : gaz qymyri 、gaz natural 、LPG Detektim automatik i demtimeve. Sinjalizon ne rast te renies se baterise dhe ne rast te sabotimit. I pershtatshem per tu perdorur ne ambjete te brendshme. Prodhim CE

Elektrosek.Ju mund ti besoni Elektrosek per cdo zgjidhje sigurie. Visit Website

Kontakte


Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile
355-69 6003333 / 355-69 7033333
Adresa Fizike
Rruga e Kavajes,perballe qendres"GLOBE" Tirane.

Programi Monitorimit


Per te ofruar sigurine maksimale ELEKTROSEK eshte e vetmja kompani ne Shqiperi qe ofron program profesional per monitorimin e sistemeve te alarmit, kamerave, gps, radiove te pershtatshme per SH.P.S.F

Klikoni ketu per me teper 

Orari Zyrtar

E hene - E shtune 9AM - 5PM E djele pushim