Me poshte sensoret me tela. Prodhim CE


Bingo Swan - Sensore PIR
Sensore levizje PIR. Funksionon mbi bazen e rrezeve Infra te kuqe te cilat detektojne rrezatimin e krijuar nga trupi i njeriut.Dizjan elegant dhe kosto efektive. Eshte rezistent nga interferencat. Prodhim CE

Download Specifikimet         Download CE


TLC360 - Sensore tavani
Sensore levizje PIR me tela. Sensori eshte i pershtatshem per tu montuar ne tavan dhe ka nje rreze detektimi 360 grade. Bazohet ne teknologjine ASIC. Lente sferike Dizajn elegant. I pershtatshem per tu perdorur ne ambjete te brendhshme. Prodhim CE

Download Specifikimet         Download CE


EA318 - Sensore Tymi 
EA-318 eshte sensore tymi me tela i dizenjuar qe te reagoje ne rast zjarri dhe i thjeshte ne instalim. EA-318 jane prodhuar mbeshtetur ne teknologjine e avancuar fotoelektrike. Cdo njesi eshte e testuar dhe e kalibruar per te parandaluar alarmet fallse.

Download Specifikimet         Download CE


FT-89R - Sensore I Jashtem
Dual PIR i mbeshtetur ne teknologjine DMT. Auto rregullim i tempereatures dhe analizim i energjise. I pershtatshem per tu montuar ne mul ne pole si dhe i krijuar sipas nje dizajni qe te lejon te rrotullohet. IP65. Eleminin alarmet fallso.

 

Elektrosek.Ju mund ti besoni Elektrosek per cdo zgjidhje sigurie. Visit Website

Kontakte


Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile
355-69 6003333 / 355-69 7033333
Adresa Fizike
Rruga e Kavajes,perballe qendres"GLOBE" Tirane.

Programi Monitorimit


Per te ofruar sigurine maksimale ELEKTROSEK eshte e vetmja kompani ne Shqiperi qe ofron program profesional per monitorimin e sistemeve te alarmit, kamerave, gps, radiove te pershtatshme per SH.P.S.F

Klikoni ketu per me teper 

Orari Zyrtar

E hene - E shtune 9AM - 5PM E djele pushim