CILESI

  • Sistem i lehte per tu instaluar, dhe me shpejtesi te madhe operimi.
  • Pershtaten me sisteme te ndryshme operimi.
  • Jane te pa varura nga mjedisi.
  • Suporton 99 zona kohore, 5 grupe, 10 kombinime te hapjes se deres
  • Punon 24 ore/24.
  • Ofron me shume siguri, dhe mbeshtetje me alarm.

SKEME

Kontakte


Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile
355-69 6003333 / 355-69 7033333
Adresa Fizike
Rruga e Kavajes,perballe qendres"GLOBE" Tirane.

Programi Monitorimit


Per te ofruar sigurine maksimale ELEKTROSEK eshte e vetmja kompani ne Shqiperi qe ofron program profesional per monitorimin e sistemeve te alarmit, kamerave, gps, radiove te pershtatshme per SH.P.S.F

Klikoni ketu per me teper 

Orari Zyrtar

E hene - E shtune 9AM - 5PM E djele pushim