Parametrat teknik te radiove UHF/VHF

Brazi i frekuencave VHF 136-174MHz UHF 400-430MHz ose 430-470 MHz

Funksion QT dhe DQT

Kanal frekuencash half duplex

Perdorin bateri Ni-h/Li funksion vox programohen nga kompjuteri

Mund te programohen ne fuqi te larta dhe te uleta

Funksion alarmi ne rastin e baterise se shkarkuar

Kontakte


Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile
355-69 6003333 / 355-69 7033333
Adresa Fizike
Rruga e Kavajes,perballe qendres"GLOBE" Tirane.

Programi Monitorimit


Per te ofruar sigurine maksimale ELEKTROSEK eshte e vetmja kompani ne Shqiperi qe ofron program profesional per monitorimin e sistemeve te alarmit, kamerave, gps, radiove te pershtatshme per SH.P.S.F

Klikoni ketu per me teper 

Orari Zyrtar

E hene - E shtune 9AM - 5PM E djele pushim