KRONOS NET

Rogat Security Group si kompani e sigurise fizike, eshte gjithmone e interesuar te ofroje sigurine makismale per klientet e saj. Per kete arsye kompania jone i ka kushtuar vemendjen maksimale Teknologjise se Informacionit dhe zhvillimeve te reja te kesaj fushe.

Per te ofruar sigurine maksimale Rogat Security Group eshte e vetmja kompani sigurimi ne Shqiperi qe ka futur programe profesionale per monitorimin e sistemeve te alarmit.

Nje nga pikat me te forta te sigurise tone eshte programi Kronos Net i cili eshte nje platforme e integruar per centralet e monitorimit me disa funksione menaxhimi si:

  • Monitorimi i sistemeve te alarmeve (telefoni, GSM, internet, radio transmetim)
  • Gjurmim i automjeteve me GPS.
  • Monitorim online i kamerave
  • Informim automatik te klienteve, per cdo sinjal nepermjet postes elektronike ose SMS.
  • Instalim i programit ne disa kompjutera si dhe menaxhim dhe akses nepermjet Internetit.
Platformat e mesiperme operojne te pavarura nga njera tjetra. Cdo perdorues mund te kete akses vetem per monitorim dhe ai nuk do te kete mundesi te editoje te dhenat e klienteve te cilat per siguri me te larte jane ne nje panel tjeter qe quhet Paneli i Editimit te te dhenave. Kronos Net ka nje baze te dhenash shume te sigurte. Te dhenat e klienteve tane jane te ruajtura ne server per minimumi 3 vjet. Kronos Net eshte nje program i dizenjuar per policite private dhe eshte i testuar ne shume vende te botes.
Rogat Security Group eshte distributor i ketij programi ne Shqiperi dhe  e ofron ate per te gjitha kompanit e Sigurimit Fizik qe duan te rrisin cilesine e sherbimit per klientet e tyre.

Kronos net mund te monitoroje alarmet e te gjitha tipeve si alarme telefonike radio alarme gsm alarme ne te njejtin kompjuter etj. Cdo sinjal ruhet ne bazen e te dhenave te kronos net per nje kohezgjatje mbi tre vjet.Kronos net eshte i ndertuar nga disa platforma si:

Konsola Data Edit,Konsola Monitoring,Konsola e sherbimeve,Konsola e faturave,Konsola e Klientit

 

Kronos net mund te monitoroje alarmet e te gjitha tipeve si alarme telefonike radio alarme gsm alarme ne te njejtin kompjuter etj. Cdo sinjal ruhet ne bazen e te dhenave te kronos net per nje kohezgjatje mbi tre vjet.Kronos net eshte i ndertuar nga disa platforma si:

Konsola Data Edit,Konsola Monitoring,Konsola e sherbimeve,Konsola e faturave,Konsola e Klientit

 

Kontakte


Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile
355-69 6003333 / 355-69 7033333
Adresa Fizike
Rruga e Kavajes,perballe qendres"GLOBE" Tirane.

Programi Monitorimit


Per te ofruar sigurine maksimale ELEKTROSEK eshte e vetmja kompani ne Shqiperi qe ofron program profesional per monitorimin e sistemeve te alarmit, kamerave, gps, radiove te pershtatshme per SH.P.S.F

Klikoni ketu per me teper 

Orari Zyrtar

E hene - E shtune 9AM - 5PM E djele pushim