Baluster me Infra Red. Jane paisje per rrethime te jashme te objekteve. Keto pasije krijojne nje rrethim me rreze infra te kuqe I cili eshte shume I sakte dhe nuk lejon hyrje te pautorizuara ne territorin e objektit ne ruajtje. Balustrat me Infra te kuqe nuk krijojne alarme fallso pasi jane projektuar te gjenerojne alarm vetem nga nderhyrjet e pautorizuara te krijuara nga njerezit dhe jo kafshet. Alarmi do te trigerohet vetem nese me shume se dy rreze infra te kuqe nderpriten


Jane te pershtatshme per tu lidhur me cdo lloj sistemi alarmi.

Jane paisje marrese dhenese.

Jane te pajisura me nje lente me focus te dyfishte.
● Kontroll I plote, mund ti pershtaten shume lloje ambjentesh dhe temperaturash.
● Kryjne nje filtrim unik te frekuences dixhitale.
● Adoptojne nje rele shume solide qe lejon te perdoret per nje kohe shume te gjate.

● Kane 8 frekuenca te selektueshme.

Distancat e komunikimit midis paisjes dhenes marres jane :

Per perdorim brenda:

150m

300m

450m

600m

750m

Per perdorim jashte:

50m

100m

150m

200m

250m

 

 

 

Kontakte


Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile
355-69 6003333 / 355-69 7033333
Adresa Fizike
Rruga e Kavajes,perballe qendres"GLOBE" Tirane.

Programi Monitorimit


Per te ofruar sigurine maksimale ELEKTROSEK eshte e vetmja kompani ne Shqiperi qe ofron program profesional per monitorimin e sistemeve te alarmit, kamerave, gps, radiove te pershtatshme per SH.P.S.F

Klikoni ketu per me teper 

Orari Zyrtar

E hene - E shtune 9AM - 5PM E djele pushim