Kompania  ELEKTROSEK  ofron teknologji, produkte, paisje dhe sherbim  profesional per sigurine e objekteve, kazinote, supermarketet, zyrat-postare, institucuionet shteterore,objektet e rendesise se vecante  per tregun Shqiptar dhe vendet fqinje. ELEKTROSEK  ka krijuar marredhenie te ngushta dhe konfidenciale me klientet. Kjo na jep aftesine per te kuptuar nevojat e klienteve te ndryshem dhe zhvillimet e tyre ne treg. Ne kete menyre ne jemi te afte per te ofruar teknologji, produkte dhe servise efikase dhe efektive per tregun. Disa nga klientet tane kryesore jane:

 


POSTA SHQIPTARE  
Kthesa e Kamzes.Tiranë
+ 355 4 2222 315
http://www.postashqiptare.al


MINISTRIA E DREJTESISE
Bulevardi , Tiranë, Shqipëri
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
04 2 259 389 http://www.drejtesia.gov.al/

 

 

 


MINISTRIA E INTEGRIMIT EVROPIAN
ADRESA:  Blv. "Deshmoret e Kombit"     Tiranë, Shqipëri 

+355 (0)4 2228623, 08000809


MINISTRIA E BUJQESISE
 
Tirane
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
http://www.bujqesia.gov.al

 

 


Adresa: Rektorati, Sheshi "Nënë Tereza" Tiranë, Shqipëri, 
http://www.unitir.edu.al/Kontakte


Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile
355-69 6003333 / 355-69 7033333
Adresa Fizike
Rruga e Kavajes,perballe qendres"GLOBE" Tirane.

Programi Monitorimit


Per te ofruar sigurine maksimale ELEKTROSEK eshte e vetmja kompani ne Shqiperi qe ofron program profesional per monitorimin e sistemeve te alarmit, kamerave, gps, radiove te pershtatshme per SH.P.S.F

Klikoni ketu per me teper 

Orari Zyrtar

E hene - E shtune 9AM - 5PM E djele pushim