Elektrosek sjell ne Shqiperi pajisjet profesionale te prodhuara nga firmat me te njohura ne fushen e sigurise. Disa prej ketyre firmave jane:


 
Next
Next eshte kompani e cila krijon dhe implementon sisteme softwerike te medha te cilat kontrollojne dhe vizualizojne, ruajne dhe perpunojne te dhena. Produkti me i njohur i Next eshte softwari Kronos Net. Elektrosek eshte distributor zyrtar i autorizuar per Shqiperine.

Elmes
E krijuar ne vitin 1990, Elmes electronic ofron sisteme alarmi wireless per kliente ne te gjith boten. Elmes Electronic dizenjon dhe prodhon nje sere produktesh wireless. Elektrosek eshte distributor zyrtar i autorizuar per Shqiperine.

Hikvision
Hikvision Digital Technology Co. Ltd eshte nje prej kompanive lider ne fushen e sistemeve CCTV. Produktet e Hikvision perdoren ne me shume se 100 vende te botes.Eshte numri nje ne shitjen e produkteve te survejimit ne bote. Hikvision ka nje eksperience te gjate te shtrire ne mbi 100 shtete per te ofruar sigurit te larte dhe kualitet. Elektrosek eshte distributor zyrtar i autorizuar per Shqiperine. 
Download Certifikaten

Granding
Granding Technologji eshte kompania furnizuese per sistemet e kontrollit te Aksesit.Elektrosek eshte distributor zyrtar i autorizuar per Shqiperine

Meitrack
Meitrack  me qendren e saj ne Tawian, eshte e njohur per dizenjimin dhe prodhimin e paisjeve GPS dhe programit te monitorimit te paisjeve. Elektrosek eshte distributor zyrtar i autorizuar per Shqiperine.
 Download Certifikaten

Vidicon
Kompania Vidicon dizenjon dhe prodhon sisteme te avancuara ne fushen e sigurise. Produktet Vidicon perdoren ne te gjith boten nga instalues profesionist, dhe nga kompani te medha te cilat ofrojn siguri per klientet e tyre. Elektrosek eshte distributor zyrtar i autorizuar per Shqiperine.
Download Certifikaten

Messer
Messer SP.J eshte kompani polake e cila ofron produktet e saj qe prej vitit 1995. Aktiviteti i kompanise Messer bazohet ne projektimin dhe prodhimin e paisjeve qe sherbejne per monitorimin ne distance te objekteve. Messer prodhon paisje monitoruese radio dhe sisteme telefonike. Elektrosek eshte distributor zyrtar i autorizuar per Shqiperine. 

EBS
EBS eshte nje fabrikues per paisjet e alarmit dhe te kontrollit te rojeve.EBS.CO  e ka qendren e saj ne Poloni. Elektrosek eshte distributor zyrtar i autorizuar per Shqiperine. 

 

Kontakte


Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile
355-69 6003333 / 355-69 7033333
Adresa Fizike
Rruga e Kavajes,perballe qendres"GLOBE" Tirane.

Programi Monitorimit


Per te ofruar sigurine maksimale ELEKTROSEK eshte e vetmja kompani ne Shqiperi qe ofron program profesional per monitorimin e sistemeve te alarmit, kamerave, gps, radiove te pershtatshme per SH.P.S.F

Klikoni ketu per me teper 

Orari Zyrtar

E hene - E shtune 9AM - 5PM E djele pushim